Καλως ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής πώλησης της εταιρείας ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε..

Η εταιρεία ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1970 έχοντας ήδη παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 1960. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για πάνω από 50 χρόνια στην εισαγωγή και διανομή ηλεκτρικών μικροσυσκευών, ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, μπαταριών, προϊόντων τεχνολογίας, καθημερινής χρήσης.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της χονδρικής πώλησης σε συνδυασμό με την οικονομική σταθερότητα και συνέπεια της εταιρείας, μας έδωσε τη δυνατότητα να διευρύνουμε την γκάμα των προμηθευτών μας αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση γνωστών εταιρείων του εξωτερικού στην Ελλάδα.

Η διαρκής παρακολούθηση των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς αλλά και των εξελίξεων στον τομέα της τεχνολογίας μας επιτρέπει να παρέχουμε μια μεγάλη και συνεχώς διευρυνόμενη ποικιλία προϊόντων και παράλληλα να επεκτείνουμε το δίκτυο διανομής μας σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα η εταιρεία μας είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές μεγάλων αλυσίδων supermarket, και καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει την υπηρεσία Business to Business δίνοντας την δυνατότητα στον πελάτη-κατάστημα να ενημερωθεί για τις τιμές των προϊόντων,για προσφορές, για νέα προϊόντα καθώς επίσης και να πραγματοποιήσει τις παραγγελίες του On-line.

Πρακτική μας είναι η διανομή προϊόντων άριστης ποιότητας σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με σκοπό την άμεση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή των πελατών μας. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από τα απαιτούμενα πιστοποπιητικά και μία ομάδα έμπειρων στελεχών αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.


Accept

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.