Όροι χρήσης

Το b2b.protonsa.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω του διαδικτύου των προϊόντων της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «ΠΡΩΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.» (ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε.) , με έδρα τον Άγιο Δημήτριο Αττικής , Ελλάδα, απευθυνόμενο αποκλειστικά σε επιχειρήσεις.

Πριν ξεκινήσετε την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και την ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε., που βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση b2b.protonsa.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ως άνω ιστοσελίδα b2b.protonsa.gr καθώς και η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή,  συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας. Το αίτημα σας θα πρέπει να γίνεται από πρόσωπο που έχει την εξουσία εκπροσώπησης της εταιρείας σας. Η ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. θα εγκρίνει την εγγραφή σας ηλεκτρονικά. Μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή του κωδικού σας όσο συχνά επιθυμείτε.  

 

ΗΠΡΩΤΟΝ Α.Ε.  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τροποποιήσεις δεν αφορούν παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη τεθεί και γίνει δεκτές σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της b2b.protonsa.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε., υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας  λόγων ανωτέρας βίας.

 

Περιορισμός ευθύνης

Η ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. έχει μεριμνήσει στον αναγκαίο βαθμό για την ασφαλή λειτουργία του site. Η ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητάς προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια της περιήγησης σε αυτόν και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Σύνδεσμοι σε αυτόν το δικτυακό τόπο

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Οι ιστοσελίδες b2b.protonsa.gr, είναι οι επίσημοι διαδικτυακοί τόποι της ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε.. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, εξαιρουμένων των λογοτύπων και σημάτων των προμηθευτών και πελατών μας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγου ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε.ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. ή των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες b2b.protonsa.gr, δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων b2b.protonsa.gr, αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΡΩΤΟΝ Α.Ε. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου ή των προσωπικών δεδομένων άλλου προσώπου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), δεν παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο ή εμπιστευτική πληροφορία, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, δεν περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα, δεν παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής ή δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και δεν χρησιμοποιείται οποιοδήποτε Περιεχόμενο για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.


Accept

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.